YEAL TÜRKİYE FİNALİNDE

İzmir 1.si olarak Burdur'da yapılan eleme grubunda mücadele eden masa tenisi kız takımımız yine kürsüde yer aldı.

4 grupta 13 takımın yarıştığı grup maçlarında takımımız grubunda Manisa ve Denizli ekipleri ile karşılaştı. Manisa ekibini mağlup ettikten sonra Denizli ekibine şanssız bir şekilde yenilerek yarı finale yükseldi. Diğer gruplardan Eskişehir ve Burdur ekiplerini rahatça yenen okulumuz yarı finalde de yine Denizli ve Aydın ekipleriyle karşılaştı. Daha önce şanssız bir şekilde kaybettiği güçlü Denizli ekibini bu kez 3-1 mağlup ederek Aydın ekibiyle finale yükselme maçına çıktı. Rakibine  3-2 yenilerek kürsüde bronz madalyada kaldı.

Tüm maçlar sonucunda Yunus Emre Anadolu Lisesi kürsüde yer alan diğer ekiplerle birlikte 11-13 Şubat 2023 tarihlerinde Sinop ilinde yapılacak Türkiye finallerinde yarışma hakkı elde etti.

Desteklerini esirgemeyen okul yönetimi ve Spor kulübü olarak bu gururu yaşatan değerli öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

18-01-202318-01-202318-01-2023

Yayın: 18.01.2023 - Güncelleme: 26.04.2024 09:23 - Görüntülenme: 299