Mrt

2024 İzmir internet haftası etkinlikleri,  "eğitimde üretken yapay zeka" temasıyla öğretmenler ve öğrencilerle buluşuyor.

Mrt

21-22 Mart 2024 tarihleri arasında Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonunda yapılan 3x3 Kız A Basketbol İl birinciliği müsabakaları sona erdi.

Mrt

İzmir EBA İçerik Geliştirme Ekibi koordinasyonunda; Lise öğretmenlerine yönelik "İzmir Bilişim Günleri" ve lise öğrencileri için "Lise Buluşmaları" atölye ve etkinlikleri yapılacaktır.

Mrt

Deneyap teknoloji atölyeleri başvuru süresi uzatıldı.

Mrt

2023 Avrupa Kodlama Haftasında katıldığımız Codeweek 4 All Challenge sonucunda mükemmeliyet sertifikasını almaya hak kazandık.

Mrt

21 Şubat Çarşamba günü okulumuz sosyal yardımlaşma ve dayanışma kulübü öğrencilerinden 21 öğrencimiz 2 öğretmenimiz ve 1 müdür yardımcımız ile kardeş okul projesi kapsamında Bayındır Kızılcaova İlkokuluna bir ziyaret gerçekleştirdik.

Şbt

Bu yıl 32’ncisi düzenlenen  Bilim Olimpiyatları Birinci Aşama Sınavı 2024 Yılı başvuruları başlıyor. 19 Şubat 2024 tarihinde başlayan başvurular 29 Nisan 2024 17.30’a kadar devam edecek.

Şbt

9. sınıflar için Deneyap başvuruları başladı.

Şbt

"No Time or Place To Read"adlı e-twinning projemiz ulusal kalite etiketinden sonra Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Ock

Dergimizin yeni sayısı yayında

Ock

Yunus Emre Anadolu lisesi Münazara Kulübü öğrencileri Dokuz Eylül Üniversitesinin bu yıl 8.sini düzenlediği Turuncu Zirve ye proje paydaşı oldular.

Ara

4-5 Aralık 2023 tarihleri arasında Atatürk Spor Kompleksi Masa Tenisi salonunda gerçekleştirilen İzmir Liselerarası Genç Kızlar A kategorisi Masa Tenisi müsabakalarında geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kızlarımız şampiyonluğunu ilan etti.

Kas

YEAL 'de TÜBİTAK Bilim söyleşimizi gerçekleştirdik.

YEAL 'de TÜBİTAK Bilim söyleşileri

Kas

"2022-2023 eğitim öğretim yılında sürdürülen "No  Time or Place to Read" adlı e-twinning projemizle ulusal kalite etiketini almaya hak kazandık.