İZMİR / BORNOVA - Yunus Emre Anadolu Lisesi

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılında okulumuzda yapılan etkinlik ve törenlerden görüntülerimizi sanal sergimizde gezebilirsiniz.

Ekm

YEAL ailesi olarak Cumhuriyetimizin 100. yılını farklı etkinliklerle çoşkuyla kutladık.

Kas

Ekim ayında sosyal yardımlaşma kulübü öğrencileri ile yaptığımız kardeş okul projemizi tamamladık. Topladığımız malzemeler kardeş okulumuza teslim edildi. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkürler

Ekm

Kod Haftası (code week) teması bu yıl "Cumhuriyetimizin 100. yılı " olarak belirlenmiştir.

Haz

31 Mart 2023 - 1 Nisan 2023 tarihlerinde 1 gece konaklamalı olarak 39 öğrenci, 2 öğretmen ve 1 idareci ile birlikte Çanakkale gezisini tamamladık.

Haz

4 Mayıs 2023 İstanbul Gezimizin 1. Gün etkinlikleri   - Koç Üniversitesi ziyareti - İstanbul Teknik Üniversitesi ziyareti

Haz

"No Time or Place to Read" isimli e-twinning projemizi tamamladık.  E-twinning kulübü öğrencilerimizin proje çalışmaları sanal müzede sergilenmektedir.

Haz

Bremende'ki Çocuk ve Eğitim Senatörü'nün, Alman Türk Gençlik Köprüsü 'nün ve Dışişleri Bakanlığı'ndaki Pedagojik Değişim Servisi'nin mali desteğiyle Bremen şehrindeki Oberschule an der Schaum burgerstrasse Okulu ile karşılıklı ziyaretler gerçekleştirilmiştir.

Haz

Youth Era "Young Minds' Voice" ikinci sayısıyla yayında.

Haz

İzmir Gençlik ve Spor  İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bornova Liseler Arası Futbol Turnuvasında mücadele eden okulumuz takımı rakiplerini yenerek şampiyon oldu.

Haz

İtalya'nın Taranto şehrinde düzenlenen "International Music Competition for Youth Dinu Lipatti" yarışmasında 11-F sınıfı öğrencimiz Ömer Yılmaz kompozisyon (beste) dalında 2.lik, piyanoda ise 3.lük almıştır.

May

Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseler Arası Streetball Turnuvası  Vali Hüseyin Öğütcen Spor salonunda 25 Mayıs 2023 Perşembe günü gerçekleştirildi.

May

11G ve 11F şubesi öğrencileri Kimya Öğretmeni Nurcan Dostel ve Fizik Öğretmeni Berkant Sakallıoğlu ile birlikte Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik ve Kimya bölümüne gezi yaparak laboratuvar ortamlarını ziyaret etmişlerdir.

May

11 Mayıs 2023 tarihinde Kâtip Çelebi Üniversitesi Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen İzmir Liseler Arası Paletli Yüzme yarışmalarında Yeal rüzgarı esti.

May

7. Rotart canlı performans resim yarışmasında okulumuz 11. sınıf öğrencilerinden Eylül Akçalı birincilik, 10. sınıf öğrencilerinden Melike Sude Kalıpçı jüri özel ödülü kazanarak okulumuzu başarılı bir şekilde temsil etmişlerdir. Öğrencilerimizin sanatla birlikte başarılarının daim olmasını temenni ediyoruz.