Nis

Her yıl farklı bir ana başlığın işlendiği İzmir İnternet Haftası, 2023 yılında 10-14 Nisan haftasında "Eğitimde Yeni Teknolojiler" teması ile gerçekleştirilecektir.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinin hazırladığı "Deutsche Wandzeitung" aldı dergimiz ilk sayısıyla yayında

Ock

Okulumuz öğrencilerinin hazırladığı Youth Era - 'Young Minds' Voice' ilk sayısıyla yayında.

Ock

İzmir 1.si olarak Burdur'da yapılan eleme grubunda mücadele eden masa tenisi kız takımımız yine kürsüde yer aldı.

Ock

"Oyunsever  İzmir" sloganıyla hareket edilerek Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İzop Projesi kapsamında gerçekleştirilen Zeka Oyunları turnuvası lise kategorisi elemeleri 12 Ocak Perşembe gerçekleştirildi.

Ock

5 Ocak 2023 tarihinde Menemende yapılan Liseler İzmir İl Birinciliği  Karate müsabakalarında 68 kg de yarışan 12.sınıf öğrencimiz Aziz Kemal Yeşil Kumite dalında finale kadar yükseldi. İzmir 2.si olarak gümüş madalya kazanan öğrencimizi Beden Eğitimi ve Spor Kulübü ve Okul yönetimi olarak kutlar, her alanda başarılar dileriz.

Ara

" Okulun Kalbi Kütüphane" projesi kapsamında okulumuzun istekli öğrencileri, kütüphanecilik kulübü ve eTwinning kulübü öğrencileri kütüphanede kitap ayracı tasarlamışlardır.

Ara

" Okulun Kalbi Kütüphane" projesi kapsamında 21 Aralık "Roman Kahramanları Festivali " 11. ve 12. Sınıf öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirildi.

Ara

Yeliz Ada'dan serbest ve kelebek stilde 2 madalya...

Eyl

Dünya İlkyardım günü etkinlikleri çerçevesinde Beden Eğitimi ve Biyoloji zümreleri işbirliğinde  okulumuzda düzenlenen  İlkyardım PowerPoint sunusu Dr. Yusuf Özdem tarafından gerçekleştirildi.
Bu sunuma katılan 9 .ve 11.sınıf öğrencilerimize faydalı olması dileğiyle okul yönetimi olarak Dr Yusuf Özdem'e teşekkürlerimizi sunarız.

May

12-13 Mayıs 2022 tarihlerinde İzmirde yapılan Paletli Yüzme Liseler İl Birinciliği müsabakalarında okulumuz 9-E sınıfından Zeynel Sümen 50.metrede 3. ve 100 metrede 4.olarak okulumuzu temsil etmiş ,başarısıyla bizleri gururlandırmıştır.
Okul yönetimi olarak öğrencimizi kutlar akademik ve spor hayatında üstün başarılar dileriz.

May

Öğrencilerimizin bilimsel çalışmalarla iç içe olmalarını, problemleri projelendirip araştırmalar yapmalarını, ürün geliştirmelerini, bilimsel proje yazmalarını destekleyen Yunus Emre Anadolu Lisesi olarak TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı 2021´ i  12-13 Mayıs  2022 tarihlerinde Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi Spor Salonunda  düzenledik.

May

9D ve 11A sınıfları Tarih öğretmenleri Eda ESKİLİ ve Ömer KAHRAMAN Rehberliğinde İzmir Fuarı'ndaki "İstiklal Sergisi" ve İzmir Arkeoloji Müzesi'ni gezdi.

Nis

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 17.si gerçekleştirilen İzmir İnternet Haftası etkinlikleri "Teknolojinin Geleceği"  teması adı altında kutlandı. Bizler de internet haftası etkinliklerine okul içi atölye çalışmaları yaparak katıldık.