Ara

Okulumuz 9. sınıf öğrencisi Yeliz Ada Özdinçer İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen yüzme müsabakalarında 100 metre kelebek stilde 3. oldu.

Kas

Bu yıl da okulumuz "Kod Haftası" etkinlikleri kapsamında 9-24 Ekim tarihleri arasında "YEAL Kodluyor" adlı etkinlikle kodlama haftası etkinliklerine katıldı.

Nis

2016 yılından beri e-twinning projeleri yürüten okulumuz, bu sene çalışmalarını ulusal kalite etiketleri ve avrupa kalite etiketi ile taçlandırmıştır. 41 ülkeden başvuruların alındığı, iki bölümden oluşan 2021-2022 e-Twinnnig Okulu başvuru sürecini başarıyla tamamlayan okulumuz 2021-2022 e-Twinning okulu ünvanını hak eden 2935 okuldan biri olmuştur.

Eyl

Bu sene yürüttüğümüz 3 projemiz ulusal ajans tarafından kalite etiketi ile ödüllendirildi. 1 projemiz ise Avrupa Kalite Etiketi aldı.

Ara

Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencilerinin de katıldığı "İleri Dönüşüm (Upcycling) isimli E-Twinning projemiz için çalışmalarımız devam ediyor.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´ nı çoşkuyla kutladık.